Zakelijk vervoer

TCL Taxicentrale Leiden: gastheer voor uw bedrijf & zakenrelaties

Naast optimale service aan particulieren, biedt TCL Taxicentrale Leiden uitstekende service aan het zakenleven en bedrijfsleven. Heeft uw organisatie meerdere vestigingen, en moet uw personeel regelmatig van de ene naar de andere vestiging worden vervoerd? Heeft u vaak afspraken op externe locaties? Of wilt u dat uw (buitenlandse) zakenrelaties representatief worden vervoerd naar hun bestemming? TCL Taxicentrale Leiden biedt u zakelijk vervoer op maat en is uw gastheer in het verkeer.

Onze achterbank: uw werkplek

Wanneer u buiten de deur naar een belangrijke vergadering of een belangrijke afspraak moet, geeft het een goed gevoel om vlak daarvoor nog één en ander door te nemen, enkele telefoongesprekken te voeren of om gewoon nog even te kunnen ontspannen. TCL Taxicentrale Leiden biedt u deze zakelijke service. Onze chauffeurs zijn discreet en rijden rustig/veilig, waarbij stiptheid hoog in het vaandel staat. Achterin één van onze ruime taxi’s heeft u de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. En bovendien komt u goed voor de dag met uw eigen chauffeur!

Meedenken in logistieke kwesties

Naast het vervoeren van u, uw personeel of eventuele zakenrelaties, denken wij graag met u mee in het oplossen van logistieke kwesties. Zo zijn onze taxichauffeurs tevens in te schakelen voor het vervoeren van grote groepen bij congressen en/of vergaderingen. Onze taxiwagens zijn voor deze gelegenheden goedkoop en efficiënt in te zetten.

Goederenvervoer

Incidenteel kan het voorkomen dat er niet alleen personen, maar ook goederen naar een andere vestiging of locatie gebracht dienen te worden. Denk hierbij aan dossiers die niet gefaxt kunnen worden, of pakketjes die niet direct nodig zijn. TCL Taxicentrale Leiden biedt ook zakelijk vervoer van deze aard. Wij bieden u een breed scala aan vervoersoplossingen.

De mogelijkheden bespreken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk vervoer bij TCL Taxicentrale Leiden? Mail in dat geval naar info@taxicentraleleiden.nl of bel ons via 071 2100 210. Tevens kunt u direct met één van de eigenaren spreken, indien u dit aangeeft.

Boek hier direct

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button