School- & Zorgvervoer 2020-03-19T16:08:16+01:00

School- & Zorgvervoer

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Schoolvervoer

Bent u op zoek naar vervoer van leerlingen van en naar school? Taxi Centrale Leiden heeft ruime ervaring met het vervoeren van leerlingen van en naar school. Zo hebben onze taxichauffeurs geduld en ervaring met alle soorten schoolkinderen. U bent er van verzekerd dat uw kinderen door ervaren professionals van en naar school worden gebracht.

Veiligheid

De belangrijkste factor bij het vervoer van en naar school is natuurlijk de veiligheid van de leerlingen. Bij Taxi Centrale Leiden doen we er alles aan om dit goed te regelen. Zo zijn al onze taxi’s en taxibussen uitgerust met een kinderslot. Dan kunnen de kinderen niet zomaar de deur open maken. Daarnaast hebben onze chauffeurs, omdat zij ruime ervaring met het brengen en halen van kinderen hebben, geduld voor kinderen. Zij weten precies hoe ze met de kinderen om moeten gaan om ze veilig en blij naar school te brengen!

Zorgvervoer

Bij Taxi Centrale vervoeren we ook zorgverzekerden. We hebben alle nodige kwalificaties daarvoor in huis. Daarnaast zijn onze chauffeurs ervaren met het omgaan met verschillende ziektebeelden, daarom kunnen ze altijd professioneel omgaan met patiënten. Wij verzorgen enkel ritten met een zorgtaxi of zorgbus en dus niet met een rolstoelvoertuig.

Vergoeding van het zorgvervoer

Voordat zorgvervoer vergoed kan worden, moet de zorgverzekerde eerst een zogeheten vervoersmachtiging aanvragen bij de zorgverzekeraar. Daarna komt de zorgverzekerde in aanmerking voor de vergoeding van het zorgvervoer. Taxi Centrale Leiden rijdt voor vrijwel elke zorgverzekeraar door heel Nederland, met omgeving Leiden als uitgangspunt. Met de nodige zorg begeleiden we u naar diverse zorginstellingen als ziekenhuizen, verzorgings- en verplegingstehuizen en klinieken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en kunt u zich volledig richten op herstellen.

Informeer naar de mogelijkheden

U kunt informeren naar de ruime mogelijkheden bij Taxi Centrale Leiden door ons een mailtje te sturen op info@taxicentraleleiden.nl of ons te bellen op 071-2100 210. Daarnaast kunt u reserveren via ons reserveringsformulier op de website. Om u zo goed mogelijk te dienst te kunnen zijn vragen wij u bij reservering te vermelden welk type vervoer u nodig heeft en, in het geval van zorgvervoer, of u in het bezit bent van een vervoersmachtiging.

Reserveer direct!

Call Now Button