VIP Taxiservice

VIP Taxiservice

Ondanks het feit dat onze normale taxi’s en taxibussen luxe zijn bieden wij, voor klanten die een extra stukje luxe willen, een VIP Taxiservice aan. Heeft u een belangrijk evenement? Een trouwerij, hoog bezoek of een beurs? Met onze VIP-service bieden wij extra luxe aan. Zo komt u aan in een glimmende luxueuze auto met een chauffeur die er tiptop uitziet in pak en stropdas.

Ons extra luxueuze wagenpark

Naast onze reeds luxe normale taxi’s bieden wij voor onze VIP service nóg luxere auto’s aan. Met de VIP-service wordt u vervoerd in een Audi A8, Mercedes S-klasse of een Mercedes E350. Deze luxe auto’s komen net van de wasstraat aan zodat u zeker weten de blits maakt bij uw evenement.

Onze VIP chauffeurs

Als u gebruik maakt van onze VIP service doen onze chauffeurs net dat stapje extra om uw reis helemaal in luxe te verzorgen. Onze representatieve chauffeurs halen u op en zijn net gekleed. Natuurlijk zijn zij goed verzorgd en zijn ze netjes gekleed in pak mét stropdas. De chauffeurs behandelen u als een echte VIP! Onze chauffeurs zijn getraind om u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te rijden. Zo weet u zeker dat u en uw gezelschap in alle luxe aankomen op uw bestemming. Dat is de service van onze VIP service.

Wij spelen in op al uw VIP wensen

Om in te spelen op al uw wensen bieden wij extra VIP service op maat; u wenst het, wij regelen het. Tijdschriften of kranten, champagne of andere warme/koude drankjes, het is allemaal mogelijk. Reserveer van tevoren en vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij er voor kunnen zorgen dat alles tiptop in orde is voor uw VIP vervoer!

Reserveer direct!

Maak daarom gebruik van onze VIP service en u bent verzekerd van de meest luxe reis van uw leven. Professionele chauffeurs, de meest luxe auto’s en ook nog eens inspelen op uw wensen. Wat zoekt u nog meer in een VIP service? Contacteer ons en reserveer gelijk een VIP Taxi. U kunt ons bellen op 071-2100 210 of een mailtje sturen naar info@taxicentraleleiden.nl. Daar naast kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier dat u hier op de website kan vinden. Heeft u speciale wensen? Als u dit aangeeft doen wij onze best om dit voor u te regelen!

Offerte aanvragen

Voor onze VIP-service hanteert TCL Taxicentrale Leiden een vast tarief per uur. Informeert u gerust door te mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of te bellen met het nummer 071 2100 210.

Boek hier direct

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button