Taxi Leiderdorp

Heeft u direct een taxi Leiderdorp nodig? Ons taxibedrijf brengt u snel, goedkoop en comfortabel van of naar Leiderdorp. U heeft niet altijd zin om door weer en wind te fietsen, of om van het openbaar vervoer gebruik te maken. Met TCL Taxicentrale Leiden wordt u veilig naar uw bestemming gebracht. Een beetje luxe kan daarbij nooit kwaad! Lees verder over onze taxi in Leiderdorp.

Over onze taxiservice

Als taxi in Leiderdorp is onze taak om uw reis vlekkeloos te laten verlopen. Hoe lekker is het om in een nette, comfortabele taxi te rijden, in plaats van de bus, trein of fiets te gebruiken? Hierbij maken wij alleen gebruik van de netste taxiwagens/taxibusjes en zijn onze chauffeurs klantvriendelijk, representatief en zeer punctueel.

Airportservice taxi Leiderdorp

Onze taxiservice is ook in te schakelen voor goedkoop luchthavenvervoer tussen Leiderdorp en uw luchthaven naar keuze. Zo kunt u onder andere een taxi inschakelen tussen Leiderdorp en Schiphol, Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven Airport of zelfs Brussel Airport. Reserveer uw taxi tussen Leiderdorp en Schiphol of ander vliegveld wel op tijd, zodat u zeker weet dat u op het juiste tijdstip op uw bestemming aankomt.

Taxi Leiderdorp reserveren

TCL Taxicentrale Leiden brengt u op ieder gewenst moment van of naar Leiderdorp. Kies voor een comfortabele reis, inclusief net dat kleine stukje extra service en luxe, tegen een laag, goedkoop tarief. Schakel uw taxi in Leiderdorp in door te mailen naar info@taxicentraleleiden.nl, door te bellen naar 071 2100 210 of door het formulier op deze pagina in te vullen.

Boek hier direct

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button