Congresvervoer 2020-03-19T15:43:56+01:00

Congresvervoer

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Kom goed voor de dag op uw congres of evenement

Wanneer u uitgenodigd bent voor een congres of evenement in Leiden en omgeving, of wanneer u deze zelf organiseert, is het uiteraard van belang om goed en representatief voor de dag te komen. Dit betekent op tijd, voorbereid en uitgerust aankomen. Schakelt u Taxi Centrale Leiden in voor uw congresvervoer, dan zorgen wij dat aan al deze punten wordt voldaan.

Op tijd

De taxichauffeurs van Taxi Centrale Leiden zijn discreet, betrouwbaar en zeer punctueel. Wij zullen u en uw gasten te allen tijde op tijd vervoeren. Niet alleen staat er op het afgesproken tijdstip een taxi bij u voor de deur, ook zorgen wij dat u ruimschoots op tijd op uw bestemming aan zal komen. Wanneer u het gewenste tijdstip van aankomst aan ons doorgeeft, zullen wij de reis zo inrichten dat dit streven ook wordt behaald. Tevens zal u bij veranderende omstandigheden altijd tijdig op de hoogte worden gesteld.

Voorbereid en uitgerust

De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden zijn discreet en betrouwbaar. Hierdoor kunnen u en/of uw gasten probleemloos telefoneren of een en ander doornemen. Tevens zullen onze taxichauffeurs zich altijd aan de vooraf bepaalde afspraken houden; bij Taxi Centrale Leiden komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Kom nog even tot rust op weg naar uw congres, of sluit uw ogen even op onze comfortabele achterbank.

Representatief

Goed voor de dag komen behelst uiteraard ook een representatief voorkomen. Onze taxichauffeurs zijn altijd goed gekleed en onze taxi’s zijn altijd netjes, zowel van binnen als van buiten. Hierdoor kunt u zorgeloos uw entree maken. Tevens beschikken wij over diverse taxibussen voor 8 personen, waardoor wij ook grotere groepen tegelijkertijd kunnen vervoeren. Laat ons tijdig weten met hoeveel personen u reist, zodat wij voor passend vervoer kunnen zorgen.

Reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van congresvervoer bij Taxi Centrale Leiden? Mail ons via info@taxicentraleleiden.nl of bel ons op 071 2100 210. Tevens kunt u direct reserveren via het formulier aan de rechterkant, te vinden op elke pagina.

Reserveer direct!

Call Now Button