Groepsvervoer

Kleine én grote groepen

Heeft u een bruiloft, groepsuitje, kinderpartijtje of andersoortig groepsuitje? Buiten individueel vervoer verzorgt TCL Taxicentrale Leiden ook groepsvervoer, voor zowel kleine als grote groepen. Ons taxibedrijf heeft meerdere taxibussen (t/m 8 passagiers) ter beschikking, waardoor iedereen comfortabel vervoert kan worden.

Vervoer op maat

In het geval u van te voren bij TCL Taxicentrale Leiden aangeeft met hoeveel personen u reist, kunnen wij een passende oplossing bieden. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat onze taxiwagens/taxibusjes genoeg zitplaatsen hebben, ook zorgen wij voor voldoende laadruimte. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist, passen wij het aantal taxiwagens/taxibusjes aan. TCL Taxicentrale Leiden denkt altijd met u mee.

De aantrekkelijkste manier van groepsvervoer

Het huren van een personenbus, reizen met het openbaar of carpoolen kan soms voor de nodige complicaties – zowel logistiek als financieel – zorgen. Door uw vervoer te reserveren via TCL Taxicentrale Leiden voorkomt u deze problemen en kunt u genieten van de luxe en het gemak dat wij u kunnen bieden.

TCL Taxicentrale Leiden werkt snel, veilig en betrouwbaar – ook bij groepsvervoer. Onze taxichauffeurs zijn representatief, stipt, discreet en servicegericht. Zij komen nooit te laat en nemen altijd de snelste route; zo snel mogelijk op het afgesproken tijdstip van A naar B, tegen een aantrekkelijk tarief.

Reserveren

Wanneer u in groepsverband wilt reizen in Leiden en omgeving, schakelt u TCL Taxicentrale Leiden in. Dit hoeft niet duur te zijn, maar is wel zeer comfortabel. Reserveer daarom direct voor uw groepsuitje of andere gelegenheid door ons te mailen op info@taxicentraleleiden.nl, te bellen naar 071 2100 210 of door het formulier rechts in te vullen.

Boek hier direct

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button