Ritprijs berekenen

Kwaliteit met standaard korting

Woont u in Leiden of ergens in de omgeving van Leiden. Maak dan gebruik van de uitstekende en zeer betaalbare service van taxibedrijf TCL Taxicentrale Leiden wanneer u een taxi in Leiden nodig heeft. Wij bieden u de beste service op het gebied van taxi’s in Leiden en dit tegen een vaste en zeer gereduceerde tarief. Zo ontvangt u bij TCL Taxicentrale Leiden standaard korting op ritten tussen € 30 en € 100 dat oploopt tot 20%. Op ritten tussen € 100 en € 175 ontvangt u standaard korting dat oploopt tot 30%. Op ritten boven € 175 krijgt u standaard 30% korting.

Kostenopbouw / Cost Building

Start-tarief / Starting-rate:

€ 3.36 per rit / per ride [Auto/Car]
€ 6.83 per rit / per ride [Bus/Van]

Kilometer-tarief / Km-rate:

€ 2.47 per kilometer / per kilometre [Auto/Car]
€ 3.11 per kilometer / per kilometre [Bus/Van]

Tijds-tarief / Time-rate:

€ 0.41 per minuut/ per minute [Auto/Car]
€ 0.46 per minuut/ per minute [Bus/Van]

Zo werkt onze kortingsregeling

U voert uw vertrek- en aankomstadres, soort taxivervoer (auto/ bus), retouroptie en het aantal passagiers in. Vervolgens drukt u op ‘Bereken uw korting’. Op uw scherm verschijnt de uiteindelijke ritprijs inclusief de berekende korting voor ritten tussen € 30 – € 100 dat oploopt tot 20% en korting voor ritten tussen € 100 en € 175  dat oploopt tot 30%. De uiteindelijke ritprijs voor ritten boven € 175 wordt weergegeven inclusief de korting ad 30%.

Voorwaarden kortingsregeling:

  • De korting geldt enkel voor ritten die minimaal 8 uur vooraf zijn gereserveerd *
  • De korting geldt tevens voor de totaalprijs van een retourrit. In dat geval dient u het totaalbedrag (inclusief de korting) bij de eerste rit in één keer af te rekenen bij de chauffeur
  • Prijsopgave geldt alleen bij ritten met 1 ophaal- en bestemmingsadres. Neem bij meerdere adressen contact op met TCL Taxicentrale Leiden.

* Wilt u toch nog een reservering plaatsen in een periode korter dan 8 uur vóór aanvang van de rit, neem dan (liefst telefonisch) contact op met TCL Taxicentrale Leiden. Wij zullen dan ons best doen om te kijken of wij u alsnog de kortingsregeling kunnen aanbieden.

Wij hanteren transparante meter- & wachttarieven (per 1 januari 2022):

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (maximaal 4 personen)€ 3,36€ 2,47€ 0,41
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,83€ 3,11€ 0,46
Wachttarief vooraf(€ 46,29 per uur)  

Het wachttarief vooraf van € 46,29 per uur kan door de chauffeur alleen in rekening worden gebracht als u dit heeft afgesproken voordat de taxirit is begonnen. Het wachttarief geldt bijvoorbeeld als de taxichauffeur moet wachten op een vergadering die uitloopt.

Rekenvoorbeeld kosten van een normale taxirit (ter illustratie)

Stel u maakt een rit, met een taxiauto, van 7 kilometer die 15 minuten duurt. Als de taxivervoerder de maximum tarieven zou hanteren, zou deze taxirit kosten:

  • starttarief € 3,36
  • kilometertarief 7 x € 2,47 = € 17,29
  • tijdstarief 15 x € 0,41 = 6,15
  • Totaal: € 26,80

Vrijwaringsclausule

Voor vrijwaringsclausule en algemene voorwaarden TCL Taxicentrale Leiden klik hier.

Boek hier direct

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button