Stedenvervoer

Een uitje in een andere stad

Bent u op zoek naar een taxirit om u en uw gezelschap naar een andere stad te brengen? TCL Taxicentrale Leiden is u graag van dienst en verzorgt de volledige reis van punt A naar punt B. Gaat u naar een voetbalwedstrijd? Wij halen u op en brengen u tot het voetbalstadium. Een gezellig uitje met collega’s? Ook hiervoor kunnen wij u tegen een aantrekkelijk tarief ophalen. Wil u reizen naar het Concertgebouw, maar mijdt u liever het openbaar vervoer? Onze ervaren en professionele chauffeurs verzorgen de gehele reis voor u.

Het maakt niet uit naar welke stad u gaat, onze taxi’s brengen u er met al het comfort dat u verwacht van een professioneel taxibedrijf!

Vervoer in luxe taxiauto of taxibus

Bij TCL Taxicentrale Leiden staat comfort en kwaliteit centraal. Daarom rijden wij met veilige en comfortabele auto’s. Hoe groot uw gezelschap ook is, wij hebben de juiste taxi om elke klus te klaren! Om kleine gezelschappen te vervoeren gebruiken wij luxe personenauto’s. Bent u met een grotere groep? Dat is voor ons geen probleem: u kunt dan namelijk terecht in een van onze luxe taxibusjes. Daarmee kunt u samen in comfort reizen zodat u zeker weet dat het hele gezelschap veilig en tegelijkertijd aankomt!

Vast een aantrekkelijk tarief!

Ons luxe vervoer naar elke stad in Nederland is ook nog eens super voordelig! U komt dus niet alleen in klasse aan, maar ook nog eens zo voordelig mogelijk! Wij hanteren namelijk een vast tarief voor vervoer naar steden. Natuurlijk is dit afhankelijk van de afstand en van de grootte van uw gezelschap. Bekijk onze aantrekkelijke tarieven. Staat een stad er niet bij? Neem gerust contact op met TCL Taxicentrale Leiden via 071-2100 210 of stuur een email naar info@taxicentraleleiden.nl en ontdek de kortingsmogelijkheden voor uw vervoer!

Boek hier direct

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button