Stedenvervoer 2020-03-19T16:15:22+01:00

Stedenvervoer

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Een uitje in een andere stad

Bent u op zoek naar een taxirit om u en uw gezelschap naar een andere stad te brengen? Taxi Centrale Leiden is u graag van dienst en verzorgt de volledige reis van punt A naar punt B. Gaat u naar een voetbalwedstrijd? Wij halen u op en brengen u tot het voetbalstadium. Een gezellig uitje met collega’s? Ook hiervoor kunnen wij u tegen een aantrekkelijk tarief ophalen. Wil u reizen naar het Concertgebouw, maar mijdt u liever het openbaar vervoer? Onze ervaren en professionele chauffeurs verzorgen de gehele reis voor u.

Het maakt niet uit naar welke stad u gaat, onze taxi’s brengen u er met al het comfort dat u verwacht van een professioneel taxibedrijf!

Vervoer in luxe taxiauto of taxibus

Bij Taxi Centrale Leiden staat comfort en kwaliteit centraal. Daarom rijden wij met veilige en comfortabele auto’s. Hoe groot uw gezelschap ook is, wij hebben de juiste taxi om elke klus te klaren! Om kleine gezelschappen te vervoeren gebruiken wij luxe personenauto’s. Bent u met een grotere groep? Dat is voor ons geen probleem: u kunt dan namelijk terecht in een van onze luxe taxibusjes. Daarmee kunt u samen in comfort reizen zodat u zeker weet dat het hele gezelschap veilig en tegelijkertijd aankomt!

Vast een aantrekkelijk tarief!

Ons luxe vervoer naar elke stad in Nederland is ook nog eens super voordelig! U komt dus niet alleen in klasse aan, maar ook nog eens zo voordelig mogelijk! Wij hanteren namelijk een vast tarief voor vervoer naar steden. Natuurlijk is dit afhankelijk van de afstand en van de grootte van uw gezelschap. Bekijk onze aantrekkelijke tarieven. Staat een stad er niet bij? Neem gerust contact op met Taxi Centrale Leiden via 071-2100 210 of stuur een email naar info@taxicentraleleiden.nl en ontdek de kortingsmogelijkheden voor uw vervoer!

Reserveer direct!

Call Now Button