Wagenpark

TCL Taxicentrale Leiden is een professioneel taxibedrijf in Leiden en omgeving waarbij comfort en kwaliteit centraal staan – en dit tegen zeer scherpe tarieven. Onze chauffeurs zijn betrouwbaar en vlot. Bovendien rijden ze in veilige en comfortabele voertuigen. TCL Taxicentrale Leiden beschikt over meerdere taxi’s waarin u zich veilig en op uw gemak op de achterbank van een van onze voertuigen kunt laten vervoeren. Bovendien beschikt TCL Taxicentrale Leiden naast gewone taxi’s ook over diverse taxibusjes. Daarmee kunt u gemakkelijk in groepsverband samen met uw bagage reizen. Bij taxibedrijf TCL Taxicentrale Leiden geniet u met andere woorden gegarandeerd van comfort, kwaliteit en service van onze chauffeurs. En dat allemaal op een veilige manier en verantwoorde manier.

Reserveer nu uw rit

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button