Taxi Katwijk 2021-07-28T14:49:41+02:00

Taxi Katwijk

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Taxi Katwijk

Heeft u direct een taxi in Katwijk nodig? Ons taxibedrijf uit Leiden vervoert u zorgeloos, goedkoop en comfortabel van en naar Katwijk. U heeft niet altijd de behoefte om door weer en wind de fiets of het openbaar vervoer te pakken. Het beste alternatief hiervoor is om lekker achterin een comfortabele taxi te zitten, waarbij u op luxueuze wijze van A naar B wordt vervoerd door een klantvriendelijke chauffeur. Lees direct verder over onze taxiservice en uw taxi in Katwijk en omgeving.

Over onze taxiservice in Katwijk

Als taxi in Katwijk en omgeving is het onze ambitie en plicht om te zorgen dat u veilig, goedkoop, snel en comfortabel naar uw bestemming wordt gebracht. Af en toe is het lekker om niet zelf te hoeven rijden, het openbaar vervoer te moeten pakken of om te carpoolen. Af en toe wilt u in stijl aankomen. In dit geval is een luxueuze taxi, inclusief klantvriendelijke chauffeur het vervoersmiddel bij uitstek. Maar ook als u naar een evenement, trouwerij of andere speciale gelegenheid gaat kan het handig om met z’n allen te gaan in een mooi busje. Ook daarvoor bent u bij TCL aan het juiste adres. Onze chauffeurs staan voor iedereen klaar, van particulieren tot groepen en zakelijke reizen.

Luchthavenvervoer Katwijk

Onze taxiservice is ook in te schakelen voor divers luchthavenvervoer tussen Katwijk en uw luchthaven naar keuze. Hierbij verzorgen wij niet alleen vervoer tussen Katwijk en Schiphol, ook kunt u onze chauffeurs inschakelen naar luchthavens als Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven Airport en Brussel Airport. Reserveer wel minimaal 12 uur van te voren, zodat u zeker weet dat uw taxi in Katwijk op uw gewenste tijdstip arriveert.

Direct een taxi in Katwijk reserveren

Taxi Centrale Leiden brengt u zorgeloos en comfortabel van of naar Katwijk. Laat uzelf op luxueuze wijze vervoeren naar Schiphol of andere bestemmingen naar keuze. Neem contact met ons op via info@taxicentraleleiden.nl, 071 2100 210 of vul direct het formulier op deze pagina in. Taxi Centrale Leiden is uw taxi in Katwijk!

Call Now Button