Over TCL Taxicentrale Leiden

Oprichting

TCL Taxicentrale Leiden is opgericht om de vraag vanuit verschillende doelgroepen te bedienen. Denk aan particulieren, zakelijke groepen en tot voor kort ook vanuit de hoek van VIP-vervoer. Wij willen er zijn voor onze klanten, dit houdt in dat wij onze klanten de optimale service willen bieden tegen minimale kosten. Door zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van de klanten zorgen wij voor tevredenheid bij onze klanten. Tevens vinden wij dat iedere klant het recht heeft op een zo veilig en comfortabel mogelijke taxirit.

Uitbreiding op de vervoersmarkt

Met onze comfortabele auto’s biedt TCL Taxicentrale Leiden een uitbreiding op de vervoersmarkt. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit doen wij door middel van onze betrouwbare service, nette auto’s en met professionele taxichauffeurs die gebonden zijn aan een gedragscode ten opzichte van klanten. Wij bieden een breed pakket aan extra diensten. Onze centrale is 24/7 bereikbaar en kan u vrijwel altijd binnen 10 á 15 minuten voorzien van een taxi. Daarnaast streven wij ook dat onze klanten op basis van onze prijs en kwaliteit verhouding hun keuze kunnen maken.

Eisen aan de chauffeurs

Voorts moeten al onze chauffeurs aan een aantal eisen voldoen. Zo dienen ze in het bezit te zijn van een geldige chauffeurspas. Alle chauffeurs worden bovendien geselecteerd op grond van hun stratenkennis en service voor de klant.

Kwaliteit boven kwantiteit

Onze personeelsafdeling waakt voortdurend over de kwaliteit van onze dienstverlening en onze wagenpark. Mocht u toch een klacht hebben, meld dit dan via ons klachtenformulier (linkje naar klachtenformulier). Onze afdeling die gaat over kwaliteit zorgt er dan voor dat deze klacht serieus wordt afgehandeld.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button