Reserveren

Bent u van plan om met een taxi van TCL Taxicentrale Leiden te reizen, reserveer dan direct bij ons middels het onderstaand formulier. U kunt uw speciale wensen kenbaar maken in het vakje ‘Opmerkingen’. Door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen kunt u zich verzekeren van de beste service. Hoe completer de informatie die u ons verschaft des te beter wij u van dienst kunnen zijn om u zodoende een optimale service te kunnen verlenen. Uiteraard zijn uw persoonlijke gegevens bij ons veilig.

De online reservering is beperkt tot minimaal 12 uur vooraf. Voor spoedritten kunt u ons direct bellen op het nummer 071- 2100 210. Wij staan 24/7 tot uw beschikking om uw rit te bespreken.

Reserveer nu uw rit

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button