Taxi Sassenheim 2020-03-19T16:25:36+01:00

Taxi Sassenheim

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Wilt u direct een taxi in Sassenheim inschakelen? Taxibedrijf Taxi Centrale Leiden zorgt dat u op comfortabele, goedkope en snelle wijze van en naar Sassenheim wordt gebracht. Door u te laten vervoeren door één van onze representatieve chauffeurs, voorkomt u dat u door weer en wind de fiets of het openbaar vervoer hoeft te nemen. Bovendien zorgen onze ruime, nette taxi’s voor net dat stukje extra ontspanning. Lees direct verder over onze taxi in Sassenheim.

Over onze taxiservice

Onze taxicentrale zorgt dat u veilig, goedkoop en snel van en naar Sassenheim wordt vervoerd. Plaatsnemen in één van onze luxueuze taxi’s in plaats van zelf achter het stuur plaatsnemen of carpoolen is ook wel eens een prettige afwisseling. Daarbij arriveert u in stijl op locatie, mede door uw representatieve chauffeur. Toch rijdt onze taxi ook buiten de Bollenstreek en Sassenheim.

Airportservice Sassenheim

Taxi Centrale Leiden is ook in te schakelen voor divers luchthavenvervoer tussen Sassenheim en uw luchthaven naar keuze. Zo rijden onze taxichauffeurs niet alleen naar Schiphol, maar ook naar vliegvelden als Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven Airport, Brussel Airport. Wij raden u aan om minimaal 12 uur van te voren te reserveren, zodat u zeker weet dat uw taxi in Sassenheim op tijd arriveert.

Taxi Sassenheim reserveren

Wanneer u Taxi Centrale Leiden inschakelt, weet u zeker dat u comfortabel, goedkoop, veilig en snel van en naar Sassenheim wordt vervoert. Wanneer u plaatsneemt in één van onze luxueuze, ruime taxi’s en wordt gehaald en gebracht door één van onze chauffeurs, ervaart u net dat beetje extra luxe en laat u een onuitwisbare indruk achter. Reserveer direct door een mail te sturen naar info@taxicentraleleiden.nl, te bellen naar 071 2100 210 of door het formulier op deze pagina in te vullen. Schakel direct uw taxi in Sassenheim in!

Reserveer direct!

Call Now Button