Particulier vervoer

TCL Taxicentrale Leiden: de beste in particulier personenvervoer

Bent u woonachtig in Leiden of omgeving en wilt u niet langer dan maximaal 15 minuten wachten op een taxi? Ervaar het gemak en de zekerheid van onze taxi’s, in tegenstelling tot de fiets of het openbaar vervoer. Noteer ons telefoonnummer en bel ons op wanneer u een chauffeur nodig heeft. Voordat u het weet, zo goed als altijd binnen maximaal 15 minuten, staat een taxichauffeur van TCL Taxicentrale Leiden bij u op de stoep om u op te halen en naar uw locatie te brengen. Gun uzelf deze heerlijke luxe en profiteer van uitermate voordelige tarieven.

Op tijd – Altijd en overal

Op tijd komen bij een etentje, film of andere afspraak zou nimmer een overbodige luxe moeten zijn. De taxichauffeurs van TCL Taxicentrale Leiden zijn altijd op tijd en zorgen dat u op een rustige, doch vlotte manier naar uw bestemming wordt gebracht.

Veilig – Overdag en ’s nachts

Wanneer u een gezellig avondje uit heeft gehad in Leiden of omgeving, wilt u zorgeloos richting huis kunnen gaan. In het donker naar huis fietsen is niet alleen prettig, maar ook niet altijd veilig. In de taxivoertuigen van TCL Taxicentrale Leiden weet u zeker dat u comfortabel en veilig op uw bestemming arriveert; onze taxichauffeurs zetten u tot aan de voordeur af.

Informeren naar de mogelijkheden

Besluit u binnenkort om in Leiden of omgeving iets leukst te gaan doen, waarbij u passend vervoer nodig heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met TCL Taxicentrale Leiden. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Mail ons op info@taxicentraleleiden.nl of bel ons via 071 2100 210. Tevens kunt u direct reserveren, door het formulier rechts in te vullen.

Boek hier direct

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Airportservice? U kunt mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of ons bellen via 071 2100 210. Tevens kunt u direct een luchthaventaxi inschakelen door het formulier rechts in te vullen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button